ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Σήμερα, το σχολείο μας τίμησε την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με τη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές μας για την εξιστόρηση των γεγονότων, η οποία συνοδευόταν από τραγούδια για τη δικαιοσύνη, την ελευθερία και την αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023-24

Μετά από αίτημα των μαθητών μας, σήμερα πραγματοποιήσαμε με κάθε επισημότητα στο σχολείο μας τις εκλογές που θα ορίσουν τον εκπρόσωπό τους!

Προεκλογικά κάθε υποψήφιος μαθητής παρουσίασε τον εαυτό του, τις ικανότητές του και έδωσε τις υποσχέσεις του!

Κατόπιν οι υποψήφιοι συμμετείχαν σε ένα έντονο debate, όπου κλήθηκαν να αντιπαραβάλλουν τα επιχειρήματά τους και να πείσουν τους ψηφοφόρους τους, απαντώντας σε πιεστικές ερωτήσεις!!

Η διαδικασία έληξε με μυστική ψηφοφορία και καταμέτρηση των ψήφων, οι οποίες ήταν στην πλειονότητά τους υπέρ του μαθητή μας Χρυσόστομου!!

Συγχαρητήρια και καλή θητεία στον πρόεδρο του μαθητικού συμβουλίου!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

Για άλλη μια χρονιά το σχολείο μας υποστηρίζει τους μαθητές μου με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, με σκοπό τον εμπλουτισμό των δεξιοτήτων τους και την εξοικείωσή τους στο εργασιακό περιβάλλον.

Αυτής της μορφής η προεπαγγελματική κατάρτιση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον δήμο Καρπενησίου στην κουζίνα της μαθητικής εστίας αυτήν τη χρονιά για μία από τις μαθήτριές μας, η οποία διανύει το τελευταίο έτος φοίτησής της στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καρπενησίου.

Το σχολείο μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον διευθυντή και στο προσωπικό της μαθητικής εστίας για τη διαρκή υποστήριξή τους στο σχολείο μας, με την υποδοχή των μαθητών στο χώρο τους για την εκπόνηση της πρακτικής τους άσκησης.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή στο Saloon Park

Πριν μας αποχαιρετήσουν οι ηλιόλουστες ημέρες και υποδεχτούμε τον χειμώνα που έρχεται, σήμερα μετά από αίτημα των μαθητών μας, επισκεφθήκαμε το saloon park, χώρος ο οποίος προσφέρεται για χαλάρωση και ξεγνοιασιά!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ SUPER MARKET

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτόνομης διαβίωσης επισκεφθήκαμε σήμερα το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας προκειμένου να εφοδιάσουμε το εργαστήρι μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής του σχολείου μας με υλικά για τις νόστιμες συνταγές μας!

Παράλληλα εξασκηθήκαμε σε κανόνες καλής συμπεριφοράς σε δημόσιους χώρους, στη διαχείριση των χρημάτων και στην οδική κυκλοφορία με ασφάλεια!

Διαβάστε περισσότερα