ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ πλησιάζει . Κάθε χρόνο ,  οι φορείς που εκπροσωπούν τα ΑμεΑ στην πόλη του Καρπενησίου πραγματοποιούν δράσεις με σκοπό την αφύπνιση και τη συμμετοχή όλων , γύρω από τα θέματα που απασχολούν τα ΑμεΑ , τόσο στην πόλη μας όσο και σε όλο τον κόσμο .

Ο Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Ευρυτανίας ,  το ΚΔΑΠ ΜΕΑ , το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων του Δήμου Καρπενησίου , το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καρπενησίου , το Ειδικό Δημοτικό Καρπενησίου και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Καρπενησίου σε συνεργασία με τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης , το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία Καρπενησίου , ενημερώνουν για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν  τις  παρακάτω ημερομηνίες στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ.

ΤΕΤΑΡΤΗ : 29/11/2017 και ΩΡΑ : 10:00 π.μ.

Ο Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Ευρυτανίας διοργανώνει στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Καρπενησίου:                                                                 «Παιχνίδια και Δράσεις από μαθητές των σχολείων της πόλης» .

ΠΕΜΠΤΗ : 30/11/2017  και ΩΡΑ : 10:00 – 12:00 π.μ.

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Καρπενησίου διοργανώνει τουρνουά 3×3 από μαθητές 1ου Γυμνασίου 2ου Γυμνασίου και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καρπενησίου στο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καρπενησίου .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 01/12/2017 και ΩΡΑ : 19:00 μ.μ.

BAZAAR από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καρπενησίου στις 19:00 στο Άναμμα του Δέντρου όπου θα πωλούνται κατασκευές και παρασκευές των μαθητών .

ΔΕΥΤΕΡΑ : 04/12/2017 και ΩΡΑ : 10:30 π.μ.

Ανοιχτή πορεία στο ύψος της ΔΕΗ με κατάληξη την πλατεία Καρπενησίου με συμβολικό κλείσιμο των οδών περί της πλατείας .

ΤΡΙΤΗ :05/12/2017 ΚΔΑΠ ΜΕΑ  και ΩΡΑ : 10:00 – 12:00

Επίσκεψη του ΚΔΑΠΜΕΑ σε σχολεία με σκοπό την συμμετοχή των μαθητών σε βιωματικές δράσεις σχετικά με την αναπηρία .

 

 Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Ευρυτανίας .    Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καρπενησίου .     Ειδικό Δημοτικό Καρπενησίου       Ειδικό Νηπιαγωγείο Καρπενησίου .              ΚΔΑΠ ΜΕΑ .        Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων του Δήμου Καρπενησίου