ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Καρπενήσι 12/6/2017

E.Ε.Ε.Ε.Κ. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου , οι γονείς τους , το   εκπαιδευτικό  προσωπικό και το  ειδικό εκπαιδευτικό  προσωπικό σας ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους για όσα κάνατε για το σχολείο μας , αυτή τη σχολική χρονιά .

            Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι και εσείς ανήκετε σε μια ομάδα ανθρώπων , επιχειρήσεων και οργανισμών που βοηθούν το σχολείο μας σε κάθε ευκαιρία . Ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο και τις δικές του δυνατότητες .

            Σαν σχολείο ποτέ δεν κατατάξαμε την όποια βοήθεια σε σημαντικότερη ή λιγότερο σημαντική , κάθε μια από αυτές για μας ήταν πολύ χρήσιμη και μας γέμισε χαρά αφού πέρα από το χρηστικό της χαρακτήρα μας έδωσε και τη δυνατότητα να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δημιουργήσουμε κοινωνικές σχέσεις που στηρίζονται στον αλληλοσεβασμό την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την αποδοχή της όποιας διαφορετικότητας.

            Το σχολείο μας υπάρχει στον Εκπαιδευτικό χάρτη του Νομού Ευρυτανίας εδώ και εννέα χρόνια και ελπίζουμε να συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών που το χρειάζονται .

Το σχολείο μας εύχεται και ελπίζει για όλους εσάς που στέκεστε δίπλα του να είστε καλά να ευημερείτε και να μπορείτε , όποτε εσείς κρίνετε να συνεχίσετε να μας βοηθάτε όπως εσείς επιλέγετε.

Σας ευχαριστούμε !

Με ευγνωμοσύνη

Διευθυντής

 

Τσιγαρίδας Δημήτριος

Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  Καρπενησίου