ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ!!

Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για το σχολείο μας, καθώς περιμέναμε με ανυπομονησία τους επισκέπτες μας!

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Καρπενησίου και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Θήβας αποφάσισαν να συνεργαστούν! Έτσι τη σημερινή ημέρα υποδεχτήκαμε με χαρά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που ήρθαν στον τόπο μας!

Αφού ξεναγήσαμε τους επισκέπτες στο χώρο του σχολείου μας, πιάσαμε δουλειά!

Και τα δύο σχολεία λειτουργούν εργαστήρια Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής και Κηπουρικής, οπότε ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνουμε το μάθημα της ημέρας μαζί!

Όλοι οι μάγειρες μαζεύτηκαν στην κουζίνα μας και χρησιμοποίησαν την έμπνευσή τους για να φτιάξουν λιχουδιές για όλους!

Οι κηπουροί από την άλλη μεριά συγκεντρώθηκαν στο θερμοκήπιο και σήκωσαν τα μανίκια για να ομορφύνουμε το σχολείο μας! Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Καρπενησίου  στο εθνικό πρόγραμμα “Οι πράσινες γωνιές της γειτονιάς μου” της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της φύσης, όπου στόχος μας είναι να βάλουμε περισσότερο πράσινο στις ζωές μας, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Θήβας μας βοήθησαν προσφέροντάς μας όμορφα λουλούδια και φυτά από τον τόπο τους για να φυτευτούν στο σχολείο μας σε αυτοσχέδιες γλάστρες από ξύλινα βαρέλια!

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

Στο τέλος ανταλλάξαμε δώρα και ευχές και δώσαμε τον λόγο μας ότι θα κρατήσουμε τη συνεργασία μας ενεργή και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με μια επίσκεψη στη Θήβα!

Ευχαριστούμε τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Θήβας που έκαναν τη μέρα μας τόσο ξεχωριστή!